Οικογένεια χρειάζεται τη βοήθεια μας

Η Κύπρος παρόλες τις δύσκολες στιγμές που όλοι περνούν αντέχει ακόμη. Η ανθρωπιά δεν έχει εγκαταλείψει τους συνάνθρωπους μας.

Γι αυτό, ας δείξουμε ακόμα μία φορά την ανθρωπιά μας και ας βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια.

H περίπτωση της κας Μαρίας Σωτηριάδη από τον Στρόβολο είναι συγκλονιστική. Μονογονιός, με προβλήματα υγείας, χωρίς καμία βοήθεια από τον πατέρα του παιδιού της, προσπαθεί να επιβιώσει με 344 ευρώ το μήνα! Τόσα χρήματα παίρνει από το Γραφείο Ευημερίας και το Υπουργείο Οικονομικών ως ενίσχυση. Τώρα μας έχουν ενημερώσει ότι τους έκοψαν το ρεύμα….. Τουλάχιστο να βρεθέι κάποιος να πληρώσει τα βασικά είδη ανάγκης .

Δυστυχώς όμως το πενιχρό εισόδημα δεν αρκεί ούτε για τα βασικά. Οι λογαριασμοί έχουν συσσωρευτεί, τα ντουλάπια και το ψυγείο άδειασαν.

Η  ίδια δεν έχει να πληρώσει τις ενέσεις που ο γιατρός της σύστησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον σπόνδυλό της.

Θερμή έκκληση της Λαιμητόμος για ακόμη μία φορά είναι όπως  δείξουμε όλοι τα φιλάνθρωπα αισθήματα μας και ας βοηθήσουμε την οικογένεια όπως μπορούμε. Με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, χρήματα. ότι μπορέσει ο καθένας.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την κα Μαρία και τον 15χρονο γιο της μπορούν να καταθέσουν χρήματα στη ΣΠΕ Στροβόλου, iban: 2053355-4.

Για τρόφιμα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία στο τηλέφωνο 99 146972.