Οθόνη 4,7 ιντσών στο νέο smartphone της Amazon

Όταν πρέπει να συνεργαστείς με πολυάριθμους προμηθευτές για την παραγωγή ενός smartphone ή ενός tablet, έχει αποδειχθεί ότι οι διαρροές είναι αναπόφευκτες. Πάρε για παράδειγμα την Amazon, πού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σκοπεύει να λανσάρει στις Η.Π.Α. τη δική της πρόταση στα smartphones μέχρι τα τέλη του δεύτερου τριμήνου του έτους.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το αν η εταιρεία θα καταφέρει να έχει έτοιμη τη συσκευή μέχρι τότε, μιας και η παραγωγή στα εργοστάσια της Foxconn δεν κυλά τόσο ομαλά όσο αρχικά αναμενόταν. Στόχος της Amazon πάντως είναι να κυκλοφορήσει ένα high-end smartphone με χαρακτηριστικά αντίστοιχα των ανταγωνιστών της, σε πολύ προσιτή τιμή.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πηγές του Digitimes, η εταιρεία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει οθόνη 4,7 ιντσών, αντί για μια 4,3 ιντσών όπως σχεδίαζε αρχικά. Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, που αν δεν βελτιωθεί η ταχύτητα της Foxconn θα αναγκαστεί να αλλάξει ημερομηνία κυκλοφορίας. Όσο για την τιμή του Kindle(;) smartphone, η εταιρεία θέλει να μην ξεπεράσει τα $200 –αν και όσο περισσότερο βελτιώνονται τα χαρακτηριστικά του, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί η τιμή του σε χαμηλά επίπεδα.
itech4u.gr