ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ , ΟΛΤΕΚ: Τετάρτη θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ σε κοινή τους συνεδρία που πραγματοποίησαν σήμερα επιβεβαίωσαν τη ταύτιση απόψεων και τα επόμενα κοινά βήματά τους.

Σύμφωνα με ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΠΟΕΔ, τελικές αποφάσεις θα πάρουν σε κοινή τους συνεδρία τη Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΔ – ΟΕΛΜΕΚ – ΟΛΤΕΚ:

Πλήρης ταύτιση απόψεων, ενότητα και συμπόρευση το αποτέλεσμα της κοινής συνεδρίας των τριών Εκπαιδευτικών Οργανώσεων

Συνήλθαν την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018, οι Γραμματείες των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ προκειμένου να αξιολογήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και να αποφασίσουν από κοινού τα επόμενα βήματά τους.

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η πλήρης ταύτιση απόψεων και διασφαλίστηκε η ενότητα και η κοινή συμπόρευση, προκειμένου να επιτευχθούν τόσο οι βραχυπρόθεσμοι, όσο και οι μακροπρόθεσμοι σκοποί των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων, σε σχέση με την εντεινόμενη κρίση στην Εκπαίδευση, αλλά και με την απαίτηση του εκπαιδευτικού κόσμου για ποιοτική αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου προς όφελος, πρωτίστως, των παιδιών.

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις αποφάσισαν να υποβάλουν τις θέσεις τους προς την Κυβέρνηση. Τα Διοικητικά Συμβούλια των Οργανώσεων θα συνέλθουν την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, στις 5μ.μ. προκειμένου να αξιολογήσουν τις απαντήσεις που θα έχουν ενώπιον τους και για λήψη τελικών αποφάσεων.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ