Οδυσσέας: «Παραμύθια της Χαλιμάς» αυτά που λέει ο Χριστόφορος Τορναρίτης

Συνεχίζεται η διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη με τον Χριστόφορο Τορναρίτη.

Αφορμή έδωσε ο Χριστόφορος Τορναρίτης ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου απάντησε σε ανάρτησή και σε αναφορές που ήθελαν τον ίδιο να έχει συναντηθεί σε εστιατόριο της Λευκωσίας με τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη και με την πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου.

Σήμερα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απάντησε και πάλι στον Χριστόφορο Τορναρίτη και ανέφερε μάλιστα ότι: «Αν και δεν χρειάζεσαι περισσότερα από 2 δράμια νου για να αντιληφθείς ότι αυτά που λέει ο Χρ. Τορναρίτης είναι παραμύθια της χαλιμάς, κι εφόσον ο ίδιος επέλεξε τη δημοσιοποίηση, ιδού το μήνυμα που μου έστειλε όταν, αφού για καιρό απαντούσα ευγενικά, σιγά σιγά σταμάτησα εντελώς.»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε προηγούμενη ανάρτησή εξαπολύοντας ξεκάθαρα πυρά προς το πρόσωπο του Χριστόφορου Τορναρίτη, τον προκάλεσε να δημοσιεύεσει τις συνομιλίες τους «Από μένα είσαι ελεύθερος να τα δημοσιεύσεις, φτάνει να είναι όλα. Τονίζω ότι η συγκατάθεσή μου είναι υπό αυτή την προϋπόθεση».

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και ανταποκρινόμενος στην πρόκληση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, έδωσε στη δημοσιότητα τις προσωπικές τους συνομιλίες.

«Μαζί με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη είχαμε μια διαχρονική φιλική σχέση όπου αλλάζαμε καθημερινά μηνύματα, φιλοσοφούσαμε για την ζωή, μου έδινε αναφορά τι κάνει, ποιους ερευνά, ρωτούσε τις απόψεις μου, με καλημέριζε κάθε πρωί όπως και βράδυ σαν δυο καλοί φίλοι», έγραψε στην αρχή της ανάρτησής του ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Ενώ στα σχόλια, έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τις συνομιλίες του με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.