Οδηγούσαν μεθυσμένοι, συγκρούστηκαν με άλλο αυτοκίνητο κι εγκατέλειψαν τη σκηνή

Οδηγούσαν μεθυσμένοι, συγκρούστηκαν με άλλο αυτοκίνητο κι εγκατέλειψαν τη σκηνή

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ενός άντρα ηλικίας 38 χρόνων και μίας γυναίκας ηλικίας 30 χρόνων, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κοινής επίθεσης, αμελούς οδήγησης, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και εγκατάλειψης σκηνής τροχαίας σύγκρουσης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, 52χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, λίγο νωρίτερα, στις 6.10 η ώρα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον παλαιό δρόμο Πολεμίου – Στρουμπιού, με κατεύθυνση προς το Στρουμπί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση με εξ αντιθέτου ερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη του γυναίκα, με συνοδηγό άγνωστο του άντρα.

Μετά τη σύγκρουση ο συνοδηγός του άλλου οχήματος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του 52χρονου, γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια η γυναίκα οδηγός και ο συνοδηγός της εγκατέλειψαν με το όχημά τους τη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι το δεύτερο όχημα οδηγούσε η 30χρονη, με συνοδηγό τον 38χρονο, οι οποίοι σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, κατά τη διάρκεια του περιστατικού παρουσίαζαν συμπτώματα μέθης και επιθετική συμπεριφορά.

Εναντίον του 38χρονου και της 30χρονης εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 10.50 χθες το βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως επίσης διαφάνηκε, κατά την τροχαία σύγκρουση προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στα δύο οχήματα, χωρίς να τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο, ενώ ο 52χρονος επίσης δεν τραυματίστηκε από την επίθεση που δέχτηκε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού.