Ξυλοδαρμός νοσηλευτριών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Ένα νέο περιστατικό συνέβει την Κυριακή τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, καθώς συγγενή συγκεκριμένου ασθενή χειροδίκησε κατά δύο νοσηλευτών, ενώ ύβριζε χυδαία του πάντες.

Συγκεκριμένα, άντρας προσήχθη την Κυριακή τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύμα στο πόδι. Μαζί του φαίνεται να ήταν και οι δυο γιοι του. Στην συνέχεια αφού του έγιναν οι κατάλληλες εξετάσεις από τους νοσηλευτές και τους ιατρούς, ο άντρας έκανε παράπονο για πόνους στο στήθος. Αφού έγινε καρδιογράφημα στον ασθενή, στην συνέχεια ο ίδιος έπαθε κρίση πανικού με αποτέλεσμα οι νοσηλευτές να τον μεταφέρουν ξανά στο καρδιολογικό τμήμα, ωστόσο οι δυο γιοι του ασθενή χτύπησαν και τραυμάτισαν δύο νοσηλεύτριες, σπάζοντας στην συνέχεια τρόλεϊ που βρισκόταν στον χώρο.

Η Αστυνομία δεν προχώρησε ωστόσο σε καμία σύλληψη καθώς η υπόθεση διερευνάτε.

Σε δηλώσεις του στον Άλφα, ο Υπουργός Υγείας, σχολίασε το περιστατικό αναφέροντας πως “Δεν μπορούν να είναι σάκος του μποξ οι νοσηλευτές του κάθε προβληματικού. Απαιτώ την άμεση τιμωρία των ενόχων. Να ξεκαθαριστούν οι οδηγίες που παίρνουν οι Αστυνομικοί στα νοσοκομεία”.