Ξεσπάθωσε το «Αλεξούι»: Μιλούσαν για μηδενική ανοχή, ενώ στον «Ορέστη» πρόσφεραν ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, γνωστός ως «Αλεξούι» ξεσπάθωσε κατά της Αστυνομίας για τους χειρισμούς της στις υποθέσεις όλων αυτών των εξαφανισμένων γυναικών, που αποκαλύφθηκαν μετά τον εντοπισμό πτώματος στο φρεάτειο του λατομείου στο Μιτσερό.

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης βρέθηκε αρκετές φορές στο “στόχαστρο” της Αστυνομίας, με συνεχείς έρευνες στο σπίτι τουκαι ακόμα σε άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έγραψε: “ενώ μιλούσαν για μηδενική ανοχή, στον Ορεστη πρόσφεραν απλόχερα ολική συνενοχή.”

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του:

«ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

Ήμουν πολύ προβληματισμενος αν ήταν σωστό χρονικά να έγραφα και εγώ αυτα που ήθελα χωρις να δώσω το δικαίωμα σε καποιους να πουν ότι εκμεταλλεύομαι τα γεγονότα για να πω τα δικά μου .

Ομως θυμήθηκα μια φράση που διάβασα και αποφάσισα να γράψω .

ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να σχολιάσω τις δολοφονίες των 7 (μέχρι στιγμης) αθώων ψυχών που χάθηκαν . Ο λόγος είναι ότι τις τελευταίες μέρες που διαβάζω και μαθαίνω για τις δολοφονίες που διέπραττε ανενόχλητος ο ψυχοπαθής «Ορέστης» σκέφτομαι τι έκανε το ίδιο χρονικό διάστημα η αστυνομία .

Ενώ έρχοντουσαν 14 αυτοκίνητα γεμάτα αστυνομικούς να μου κάνουν έρευνα (με την συνοδεία καμερών) για σας δεν ερευνούσε κανένας .

Ενώ κοιτούσαν όλη μέρα το Facebook μου για δουν ποιος κάνει like για να βάλουν πρόστιμο για σας δεν άνοιξαν απλά ένα υπολογιστή να δουν ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με το οποίο ήρθατε σε επαφή . 

Ενω για μένα μπορούσαν να κάνουν έρευνα για μη καταβολή φόρογικης δήλωσης για σας δεν μπορούσαν να ελέγξουν αν πήρατε τα λεφτά σας από τον λογαριασμού σας φεύγοντας για τα «κατεχόμενα»

Ενώ έτρεχαν σε κάθε ισχυρισμό να με καλούν κάθε βδομάδα για καταθέσεις για σας δεν κάλεσαν ποτέ κανένα ενώ είχαν σοβαρές καταγγελίες

Ενώ υπάρχουν αστυνομικοί κάθε μέρα έξω από το σπίτι μου για να συλλαμβάνουν οποίο πάει να φέρει γάλα η τον υδραυλικό´ για τον «Ορεστη» δεν υπήρχε κανένας ενω ήξεραν την ύπαρξη του

Ενώ σε μένα ερχόντουσαν η ώρα 12 μεσάνυχτα 7 αυτοκίνητα γεμάτα για έρευνα εσάς δεν σας έψαχνε κανένας

Ενώ ερευνούσαν το σπίτι κάθε συγγενικόυ και φιλικόυ μου άτομου´ τα σπίτια και οι χώροι διαμονης εξαφανισμένων γυναικών δεν ερευνήθηκαν ποτέ και από κανένα

Ενώ εμμονικα συνεχίζουν να μου κτυπουν την πόρτα κάθε νύχτα, 2 και τρεις τα ξημερώματα για να διαπιστώσουν αν έχω φρουρό λες και άν έχω θα διαταραχθεί η δικαιοσύνης τους για σας δεν κάνανε καν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

Ενώ μιλούσαν για ….. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στον «Ορεστη πρόσφεραν απλόχερα ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ .

ΥΓ . Επαναλαμβάνω ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ .»