«Ξεκαθάρισμα» στο Κοινωνικό παντοπωλείο Λάρνακας

Σε ξεκαθάρισμα των ληπτών βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λάρνακας προχώρησε πριν από λίγες μέρες ο Δήμος της πόλης. Σε εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη την βοήθεια και σε εκείνους που εκμεταλλεύονταν τις συνθήκες , καταχρώνται τη μεγαλοψυχία των συνανθρώπων τους για ίδιον όφελος, χωρίς να έχουν καμιά ανάγκη!

Όπως π.χ. μια οικογένεια καταχραστών της κοινωνικής αλληλεγγύης του λαού μας, που όχι μόνο δεν χρειάζονταν τα τρόφιμα που έλαβαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας, αλλά είχαν και το απύθμενο θράσος να θέλουν να τα…. πουλήσουν για να πάρουν παραδάκι στην τσέπη!

Όπως αποκάλυψε ο «Φιλελεύθερος» αυτοί οι άνθρωποι μετέβησαν σε περίπτερο και παζάρευαν με τον περιπτερά, πόσο χρήμα να τους μετρήσει για να του πουλήσουν την κοινωνική βοήθεια που είχαν καταφέρει να πάρουν από το Παντοπωλείο.

Και αφού τζάμπα και παραπάνω, άδικα είχαν εξασφαλίσει αυτά τα τρόφιμα, υπερπολύτιμα για άλλες οικογένειες, οι άνθρωποι αυτοί έκαναν και χατίρι στον περιπτερά, θέλοντας να του τα πουλήσουν… μισοτιμής από την πραγματική τους αξία!

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας κόπηκε η πρόσβαση σε τρόφιμα σε 300 πρόσωπα περίπου τα οποία, ενεργώντας με τον πιο χείριστο τρόπο και τη μεγαλύτερη αναίδεια, εξασφάλιζαν τρόφιμα που δεν χρειάζονταν, αποστερώντας τα από βρέφη, μωρά και μητέρες που τα είχαν απόλυτη ανάγκη για να μην πεινούν.
ΧΕ