Ξεκίνησες λάθος Νικόλα….

Η Λαιμητόμος.com σέβεται και εκτιμά τον νέο πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, αλλά δεν θα διστάσει όμως να σχολιάσει αρνητικά τις λίστες υποψηφίων που έχει δώσει στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για διορισμό στα συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών.

Από που ως που λέμε τώρα, ένας οδοντίατρος, ο Γιώργος Πίπης (εγγονός του αξέχαστου λαουτάρη και οδοντίατρου Πίπη) να έχει πάρει τη θέση του προέδρου της ΑΗΚ; Μήπως υπάρχει καμία συγγένεια με την οικογένεια Παπαδόπουλου;

Γιατί επίσης επέλεξε την έγκριτο νομικό και μέχρι πρόσφατα δικαστή του ανωτάτου δικαστηρίου, αλλά συνταξιούχο κ. Έφη Παπαδοπούλου για τη θέση του προέδρου της αναθεωρητικής αρχής προσφορών;

Έπρεπε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, να σεβαστεί τη διακήρυξη του προέδρου της δημοκρατίας, ότι θέλει να διορίσει τεχνοκράτες και νέους ανθρώπους και όχι συνταξιούχους.

Τώρα διορίστηκαν τα νέα μέλη των ημικρατικών οργανισμών αλλά πρέπει να προβληματιστεί  με την όλη πολιτική κατάσταση όπως έχει εξελιχθεί, διότι αυτός  φέρει ακεραία την ευθύνη για τους πιο πάνω διορισμούς στους ημικρατικούς οργανισμούς.

Εμείς πιστεύουμε ότι όλες oi πλευρές έχουν επιβάλει  τις  δικές τους λίστες στον πρόεδρο της δημοκρατίας  και δεν τον έχουν αφήσει να κάνει αυτό που έχει υποσχεθεί στο λαό, προεκλογικά.

Για το θέμα των διορισμών ξεσπάθωσε επίσης και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ρίκκος Μαππουρίδης, ο όποιος έκανε λόγο για ερασιτεχνικούς χειρισμούς του Προεδρικού το όποιο διόρισε συνταξιούχους, συντεχνιακούς, αλλά και άτομα που λόγο της θέσης που θα κατέχουν θα υπάρχει σύγκρουση προσωπικών συμφερόντων, όπως ανέφερε.

Ας ελπίσουμε ότι το κείμενο και τα ποικίλα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, θα προβληματίσουν το νέο  πρόεδρο του ΔΗΚΟ.