Ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια η 51χρονη Τζένιφερ Λόπεζ και ο 48χρονος Μπεν Άφλεκ

Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται όσα χρόνια και αν περάσουν. Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ οι οποίοι έπιασαν από την αρχή αυτό που άφησαν στη μέση μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Η λατίνα σταρ μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ βρήκε καταφύγιο σε μια γνώριμη αγκαλιά του πρώην της Μπεν Άφλεκ. Ο φωτογραφικός φακός της βρετανικής «daily mail» τους… τσάκωσε μαζί.

Η 51χρονη και ο 48χρονος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα με τζιπ στο χειμερινό θέρετρο, όπου ο διάσημος ηθοποιός διαθέτει σαλέ.

Άνθρωπος από τον κύκλο τους είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη», ενώ μία άλλη πηγή υποστήριξε στο E!News πως δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν, μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, το 2004.

Οι Bennifer: Άνοιξαν το δρόμο των διάσημων ζευγαριών

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια του Χόλιγουντ. Από το 2002 μέχρι το 2004 οι παπαράτσι και τα media έτρεχαν πίσω τους, παρακολουθούσαν την κάθε τους κίνηση και το κάθε τους βήμα. Είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το Gigli και το Jersey Girl ενώ ο Μπεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα super hits της Τζένιφερ, το «Jenny from the Block».

Το παρασκήνιο του χωρισμού και το άγριο κυνηγητό των παπαράτσι
Το άγριο κυνηγητό των media φαίνεται πως δεν το άντεχαν καθώς ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας ξαφνικά το 2004 ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2006, ο χολιγουντιανός ηθοποιός είχε κατηγορήσει τα media για τον εμμονικό τρόπο με τον οποίο ασχολούνταν μαζί του και την κακή κριτική που είχε δεχτεί για κάποιες ταινίες του και του είχε κοστίσει ψυχολογικά.

«Τα media και οι κριτικοί με είχαν βγάλει ότι ήμουν ο λιγότερο κουλ και ταλαντούχος ηθοποιός που υπήρχε στο προσκήνιο. Είχα χωρίσει με την Τζένιφερ και είχα κάνει 3-4 ταινίες στη σειρά που είχαν καταποντιστεί».

Από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ, μιλώντας πρόσφατα στο Vanity Fair, έδωσε τη δική της εξήγηση για το τι είχε συμβεί τότε.

Όπως είπε, το ότι βρίσκονταν συνεχώς στο κέντρο της δημοσιότητας και της προσοχής δεν λειτούργησε θετικά ούτε για την ίδια, ούτε για τη σχέση τους.

«Είχα χάσει την ταυτότητα μου. Αναρωτιόμουν αν όντως είχα θέση σε αυτή τη βιομηχανία και πίστευα ότι δεν έκανα τίποτα καλά. Όσο για τη σχέση μου με τον Μπεν αυτοκαταστράφηκε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήταν κάτι που διήρκεσε 2 χρόνια, μέχρι που βρήκα τις δυνάμεις να ξανασηκωθώ», δήλωσε δίνοντας μας ένα δείγμα του πόσο τοξική μπορεί να γίνει η συνεχής έκθεση στα media, κάτι που τα it ζευγάρια και περσόνες της σημερινής εποχής δε φαίνεται να συμμερίζονται.

Μετά το χωρισμό παντρεύτηκαν και οι δύο
Στο μεταξύ, αφού χώρισαν, παντρεύτηκαν και οι δύο μέσα στην ίδια χρονιά. Η Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι με τον οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 2014.

Ο Άφλεκ παντρεύτηκε με την Τζένιφερ Γκάρνερ από την οποία πήρε διαζύγιο το 2015.