Ν.Αναστασιάδης: Οι συναντήσεις που θα έχει σήμερα στην Αθήνα

Οι συναντήσεις που θα έχει ο πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας, στα πλαίσια της πρώτης του επίσημης επίσκεψης στην Αθήνα είναι οι εξής.

Το πρωί θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΚΟΕ)  και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ λίγο αργότερα θα έχει κατʼ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Επιπλέον γύρω στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, ενώ έπειτα από την συνάντησή τους θα υπάρξουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ενώ  ξεχωριστές συναντήσεις, θα έχει το απόγευμα με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη και τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης τον οποίο συνοδέυουν, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Μιχάλης Σαρρής, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ και υπηρεσιακοί παράγοντες,θα επιστρέψει στην Κύπρο τη Δευτέρα το βράδυ