Ν. Αναστασιάδης – Αρχιεπίσκοπος: Μιλάνε την ίδια ..γλώσσα

Η …χημεία μεταξύ του υποψηφίου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄, αποτυπώθηκε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν, χθες, οι δυο τους.

Ο Ν. Αναστασιάδης σε δηλώσεις του εξήρε την συμβολή του Αρχιεπισκόπου στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να ενισχυθεί η δοκιμαζόμενη οικονομία της Κύπρου και από την Ρωσία. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του διότι, όπως είπε, σε πλείστα όσα θέματα βρίσκεται στην κοινή  γραμμή πλεύσης με τον Ν. Αναστασιάδη. Η στήριξη του Αρχιεπισκόπου στον υποψήφιο για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν δεδομένη.

Άλλωστε, η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ. COM είχε δημοσιεύσει από τον περασμένο Οκτώβριο συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου, στην οποία ο Μακαριότατος εξέφραζε απερίφραστα την στήριξή του στον Ν. Ανασταδιάση, διαβλέποντας μάλιστα ότι θα είναι και ο επόμενος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό που διαπιστώσαμε, τώρα, είναι ότι ο Ν. Αναστασιάδης και ο Αρχιεπίσκοπος έχουν πολύ καλή επικοινωνία σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στη χώρα.

Μιλάνε, δηλαδή, την ίδια γλώσσα και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα θετικό «μήνυμα» για το μέλλον του τόπου.