Νόμιμα μπορείτε να αγοράσετε original υφάσματα LVMH και Dior με 4 δολάρια το μέτρο!

Η LVMH πουλά πολυτελή υφάσματα από όλες τις κορυφαίες μάρκες της, συμπεριλαμβανομένης της Louis Vuitton σε τιμή ευκαιρίας.

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που ονομάζεται Nona Source ξεκίνησε να λειτουργεί τη Δευτέρα και πουλάει υφάσματα από τα πιο περιζήτητα εμπορικά σήματα μόδας του ομίλου LVMH μεταξύ αυτών Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy, Stella McCartney και Celine.

Κι όμως είναι αλήθεια …
Εκπρόσωπος της LVMH επιβεβαίωσε στο BusinessInsider την εν λόγω είδηση όπως επίσης και ότι όλοι οι διάσημοι οίκοι που ανήκουν στην εταιρεία χωρίς καμία εξαίρεση θα πωλούν υφάσματα με το μέτρο σχεδόν τζάμπα…

Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, σχεδιαστές σχεδιαστές μόδας ακόμη και ιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα στη συνέχεια να δηλώσουν το όνομα της εταιρείας ή του καταστήματός τους και είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Οι τιμές ξεκινούν από 3 € (3,60 $) ανά μέτρο για υλικά επένδυσης και μπορούν να φτάσουν έως και 50 € (60 $) ανά μέτρο για υφάσματα κασμίρ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την Ευρώπη με την εταιρεία LVMH να δηλώνει πως δεν σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες στις ΗΠΑ. Το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί μέρος της προώθησης της LVMH προκειμένου να καταστεί ο όμιλος βιώσιμος σε βάθος 10 χρόνων μέσω της πρωτοβουλίας που ονομάζεται Life 360.

Το Nona Source διευθύνεται από μια ομάδα τριών μόλις ατόμων με μακρά εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες της LVMH. Το «τρίπτυχο της επιτυχίας» συναντήθηκε το 2019 στα πλαίσια του προγράμματος Disrupt, Act, Risk to a Entrepreneur (DARE) της LVMH, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χιλιάδες υπαλλήλους της να προωθήσουν τις νέες και φρέσκες ιδέες τους και να τις μετατρέψουν σε πραγματικά έργα.