Ντέρμπι αιωνίων: Ομόνοια Vs ΑΠΟΕΛ – Όλο το πρόγραμμα

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ και η Πάφος F.C. τον Άρη στους δύο σημερινούς αγώνες με τους οποίους αρχίζει η 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, τελευταία της Α’ φάσης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων, θα καθορίσουν την έκτη ομάδα η οποία θα συμπληρώσει την πρώτη εξάδα ενόψει της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος.

Η Πάφος F.C. κρατά την τύχη της στα χέρια της αφού τερματίζει στην έκτη θέση αν δεν χάσει από τον Άρη. Τις δικές της πιθανότητες για την εξάδα έχει η Ομόνοια η οποία, θα πρέπει να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ και την ίδια ώρα, ο Άρης να νικήσει την Πάφο.

Σε περίπτωση νίκης της Ομόνοιας και ισοπαλίας στον αγώνα Πάφος F.C. – Άρης, Πάφος και Ομόνοια θα ισοβαθμίσουν στην 6η θέση με 34 βαθμούς. Απο την στιγμή που οι δύο μεταξύ τους αγώνες τελείωσαν ισόπαλοι 1-1, θα ληφθεί υπόψην το κριτήριο της συνολικής διαφοράς τερμάτων των δύο ομάδων στο οποίο αυτή την στιγμή πλεονεκτεί η ομάδα της Πάφου κατά έξι τέρματα (έχει +8 τέρματα και η Ομόνοια +2).

ΑΠΟΕΛ και Άρης έχουν εξασφαλισμένη θέση στην πρώτη εξάδα, όμως θέλουν τη νίκη για να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Cyta.

Έναρξη και των δύο αγώνων στις 19:00. Τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι στο ΓΣΠ από την Primetel και του αγώνα στην Πάφο από την Cablenet.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta:
Σήμερα
19:00 Πάφος FC – Άρης (Cablenet)
19:00 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (Primetel)

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου
17:00 ΑΕΚ – ΑΕΛ (Primetel)
19:00 Απόλλων – Ανόρθωση (Cytavision)

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου
16:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΠΑΕΕΚ (Cytavision)
19:00 Ολυμπιακός – Εθνικός Άχνας (Cytavision)

Βαθμολογία (αγώνες – βαθμοί)