Ντάνος: Αν δεν είσαι πρώτος, κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας (Video)

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος o οποίος ρωτήθηκε αν θα πήγαινε στο “All Star Survivor”. Ο Ντάνος απάντησε όμως με μια ατάκα που αιφνιδίασε τον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Δεν ξέρω αν θα γίνει “All Star Survivor”. Άκουσα όλο αυτό που γίνεται, αλλά δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν θα γίνει, πάντως, εγώ δεν έχω ενημέρωση. Αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν.
Το Survivor, σαν παιχνίδι, καταλαβαίνουμε τι είναι, αλλά σαν κόνσεπτ και σαν δοκιμασίες! Όσον αφορά το ριάλιτι είναι κάτι που υπάρχει έξω και προσωπικά είχα ζήσει κι εγώ και θα ζούμε κάθε μέρα τέτοιες καταστάσεις.

Κάποιες φορές, Νίκο, αν δεν είσαι πρώτος, κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον Νίκο Μουτσινά να τονίζει «δεν ξέρω πώς σας ακούστηκε αυτό».
«Όχι, θα μείνουμε λίγο τώρα σε αυτό, συγγνώμη, θέλω να μείνουμε κάποια δευτερόλεπτα. Πολύ με τάραξε αυτό που είπες. Αν δεν είσαι πρώτος, κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας; Αυτό γιατί ρε φίλε;», ρώτησε ο Μουτσινάς.

«Η πρώτη θέση, ανεξάρτητα με το παιχνίδι, είναι η πρώτη θέση. Όταν συμμετέχω κάπου, θέλω να είμαι πρώτος, θέλω να κερδίζω. Έχοντας πάντα στο μυαλό μου αντικειμενικά το αν αξίζω να κερδίσω ή όχι. Και πίστευα ότι μπορούσα να κερδίσω και δεν το άφησα ούτε στιγμή», πρόσθεσε ο Ντάνος.

https://www.youtube.com/watch?v=EPifLbhcesQ