Νοσοκομείο: “Νέα πτέρυγα φυλακών”….

Έχει γίνει πολύ στη μόδα τώρα τελευταία κάποιοι “σημαντικοί” κρατούμενοι αντί να βρίσκονται στα κρατητήρια η στις φυλακές να “κρατούνται” στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας..

Ο τέως υπουργός άμυνας επί διακυβέρνησης Χριστόφια, αντί να βρίσκεται στις κεντρικές φυλακές, (όπου κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονταν άλλοι αντί αυτός, αλλά ας μην το εξετάσουμε τώρα) βρίσκεται και εκτίει τη πολυετή ποινή του στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τη στιγμή που βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, τότε η απόφαση είναι σεβαστή. . Χθες Πέμπτη μετέβησαν στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας οι δικαστές του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για να ανανεώσουν το διάταγμα κράτησης του προέδρου της Cyta, Στάθη Κιττή ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες  στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω αδιαθεσίας στην αρχή η οποία κατόπιν πρόεκυψε σε τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας που ακόμα να τελειώσουν οι απαραίτητες εξετάσεις……… Τι να γίνει; Στο νοσοκομείο βλέπετε, έχουν και τα πριβέ τους και τις τηλεοράσεις τους και τις επισκέψεις τους και τα φαγητά τους…. Να μην στερηθούν τίποτα… Αλοίμονο…. να τους επιβραβεύσουμε κιόλας στο τέλος…

Ως εκ τούτου η δικαστική διαδικασία μιας και ο Κιττής δεν μπορούσε να μετακινηθεί… έγινε στο Γ. Νοσοσκομέιο Λευκωσίας και ανανεώθηκε η κράτηση του για ακόμα 3 μέρες.

Στις 3 Οκτωβρίου στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου η ίδια η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο θέμα και διερωτήθηκε επίσης γιατί να μην κτιστεί μία καινούργια νοσοκομειακή πτέρυγα δίπλα στις φυλακές; 

Φυσικά ειρωνικά το έχει πει και διερωτήθηκε επίσης γιατί πάνε στα νοσοκομέια αυτοί όλοι οι επώνυμοι αξιωματούχοι και ο φτωχός ο κόσμος  όταν καταδικαστεί σε φυλάκιση έχει δεν έχει πρόβλημα υγείας μένει στο κελί του και για αυτούς τους αξιωματούχους να ξοδεύει τόσα χρήματα η κυπριακή δημοκρατία.

Επιτέλους αυτοί οι γιατροί οι οποίοι βγαίνουν και λένε πρέπει να παραμείνει ο κρατούμενος στο νοσοκομείο ας το σκεφτούν καλύτερα την επόμενη φορά πριν δώσουν πιστοποιητικό ασθενείας διότι ο κυπριακός λαός πλέον είναι πολύ απογοητευμένος και πικραμένος και αλοίμονο εάν ξεσπαθώσει….