Νομοσχέδιο για το σπέρμα του… Πούτιν!

Η υπογονιμότητα είναι πρόβλημα στη Ρωσία. Μία Ρωσσίδα βουλευτής κατέθεσε νομοσχέδιο για συμμετοχή του Προέδρου Πούτιν σε πρόγραμμα που προνοεί την δωρεά σπερμάτων από τον Πρόεδρο Πούτιν σε γυναίκες που θα ήθελαν να τεκνοποιήσουν καθαρούς πατριώτες. “Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό”, δήλωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων με σοβαρό ύφος. “Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί” .

Με άλλα λόγια η Ρωσσίδα βουλευτής πρότεινε να χρησιμοποιηθεί το σπέρμα του Προέδρου Πούτιν ως τράπεζα σπέρματος με σκοπό την αναπαραγωγή καθαρών Ρώσων πατριωτών!

To σπέρμα του Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε αντικείμενο συζήτησης στη ρωσική Δούμα όταν η Ρωσίδα βουλευτής, Γιελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα, κατέθεσε ένα νομοσχέδιο, με το οποίο προτείνει την… συμμετοχή του Ρώσου προέδρου στην τεκνοποίηση γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους. Με τα σπερματοζωάρια του Πούτιν, επεσήμανε η Μιζουλίνα, η Ρωσία όχι μόνο θα αποκτήσει πατριώτες αλλά θα λύσει και σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό αλλά και το θέμα της υπογονιμότητας στη χώρα.

Η Ρωσίδα βουλευτής τόνισε ότι, “Όταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν σε στρατιωτικές σχολές για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη Μητέρα Πατρίδα αλλά και στον πρόεδρο της ρωσικής δημοκρατίας” . “Τα παιδιά, γόνοι του Ρώσου προέδρου, θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας. “