Νιώθω ότι θα λιποθυμήσω στη σκηνή… (video)

 

Πρεμιέρα έκανε η Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο «Κέντρο Αθηνών». Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγο πριν βγει στη σκηνή, και εξομολογήθηκε πως νιώθει όταν βρίσκεται on stage, αναφέρθηκε στην εμφάνισή της, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως της ευχήθηκε «καλή αρχή» ο αγαπημένος της, Γιώργος Σαμαράς.

«Υπάρχουν στιγμές στη σκηνή που λέω ότι θα λιποθυμήσω. Είναι τόσο ωραίο αυτό που κάνω, επειδή το αγαπάω τόσο πολύ, που κάτι με κρατάει. Πολλές φορές νιώθω αδύναμη, επειδή μου τελειώνει την ανάσα και πρέπει να τραγουδήσω και να χορέψω. Λέω “μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ρε παιδί μου, κάνε λίγο κράτει”, αλλά δεν το κάνω, έχω υπερένταση, μου αρέσει», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για την εκρηκτική παρουσία της στη σκηνή, η ίδια επεσήμανε «Εκείνη τη στιγμή δεν λες «Α, βγήκα sexy… ποιοι θα με κοιτάξουνε». Εγώ νιώθω πολύ ωραία με αυτά που φοράω. Αντιπροσωπεύω ένα είδος μουσικής που λέγεται ποπ τραγούδι, που απαιτεί το λίγο πιο extreme ή το λίγο πιο sexy. Κάνω αυτό που κάνω και είμαι τόσο αφοσιωμένη, είτε με κοιτάνε, είτε όχι».

Όσο για το αν ενοχλείται ο σύντροφός της από τις προκλητικές εμφανίσεις της, ξεκαθάρισε «Όποιος είναι με την Ελένη Φουρέιρα ξέρει ότι είναι sexy, ξέρει αυτό που κάνει», και κατόπιν αποκάλυψε ότι έλαβε ευχές και λουλούδια από τον Γιώργο Σαμαρά για την πρεμιέρα της.