Νικόλας: Σήμερα ζητώ ανανέωση της δημοκρατικής εντολής

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του για παραμονή του στην ηγεσία του κόμματος, ενόψει της παγκύπριας εκλογικής συνέλευσης του κόμματος στις 10 Ιουνίου ανέφερε τα ακόλουθα:

“Έχω υποβάλει πριν από λίγο και επίσημα τη δική μου υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος. Και ομολογώ ότι το κάνω με ιδιαίτερη συγκίνηση, γιατί τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχα την τιμή να ηγούμαι του Δημοκρατικού Κόμματος.

Δώσαμε μαζί με τους φίλους, τους υποστηρικτές, τα στελέχη, την ηγεσία, δύσκολους εκλογικούς αγώνες, μαζί εργαστήκαμε, με υπευθυνότητα και συλλογικότητα εντός και εκτός της Βουλής για την υπεράσπιση των αρχών και των αξιών αυτού του τιμημένου κόμματος.

Και σήμερα ζητώ την ανανέωση της δημοκρατικής εντολής για να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, για να συνεχίσουμε με την ίδια συλλογικότητα και υπευθυνότητα να εργαζόμαστε για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, για την ενίσχυση του κεντρώου χώρου, για την αντιμετώπιση των αδικιών της κοινωνίας μας, για την χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια, την πάταξη της διαπλοκής, της διαφθοράς .

Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες επίλυσης του κυπριακού και της απελευθέρωσης της πατρίδας μας.

Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για Ελευθερία, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και καλή επιτυχία στο κόμμα μας.”