Νικόλας: Ισχυρό ΔΗΚΟ μπορεί να φέρει καθαρή αλλαγή

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, στο περιθώριο των διαδικασιών υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021, στις εκλογικές περιφέρειες Λευκωσίας και Κερύνειας.

Ακολουθούν αυτούσιες οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου:

Δηλώσεις στο πλαίσιο της υποβολής υποψηφιοτήτων εκλογική περιφέρειας Λευκωσίας

Στις 30 Μαΐου η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ισχυρό ΔΗΚΟ μπορεί να φέρει καθαρή αλλαγή

«Επίσημα σήμερα το Δημοκρατικό Κόμμα έχει 56 εξαιρετικούς υποψήφιους. Όλοι μαζί θα εργαστούμε σκληρά για να μεταφέρουμε τα μηνύματα μας σε κάθε Κύπρια και σε κάθε Κύπριο συμπατριώτη μας.

Το μήνυμα πως με τη συμμετοχή μας στις εκλογές της 30ής Μαΐου, μπορούμε να αλλάξουμε όλα όσα πληγώνουν την αξιοπρέπειά μας.

Με τη ψήφο μας μπορούμε να αλλάξουμε όλα εκείνα που εξευτελίζουν την κοινωνία μας.

Με ένα ισχυρό ΔΗΚΟ, μπορούμε να στηρίξουμε πραγματικά τους εργαζόμενους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις ευάλωτες ομάδες αλλά και την μεσαία τάξη. Την κοινωνία ολόκληρη.

Ένα ισχυρό ΔΗΚΟ μπορεί να επιβάλει τη διαφάνεια, τον έλεγχο, και την κάθαρση.

Ένα ισχυρό ΔΗΚΟ με τη φωνή της διεκδίκησης, με τη νέα Στρατηγική, μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο η Τουρκία να επιβάλει τη λύση συνομοσπονδίας δυο κρατών στο Κυπριακό.

Στις 30 Μαΐου η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ισχυρό ΔΗΚΟ μπορεί να φέρει καθαρή αλλαγή.»

Δηλώσεις στο πλαίσιο της υποβολής υποψηφιοτήτων εκλογικής περιφέρειας Κερύνειας

Η λύση του Κυπριακού περνά από την Κερύνεια

«Η λύση του Κυπριακού περνά από την Κερύνεια καθώς είναι στην Κερύνεια που θα κριθεί η λειτουργικότητα και η βιωσιμότητά της λύσης. Στην Κερύνεια θα κριθεί κατά πόσο θα εφαρμοστούν οι ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, κατά πόσο θα τύχουν σεβασμού τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ένα ισχυρό Δημοκρατικό Κόμμα, με μια διεκδικητική στρατηγική μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο η Τουρκία να επιβάλει μια λύση συνομοσπονδίας δυο κρατών στο Κυπριακό.

Με ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο διεκδικούμε έτσι ώστε η μία έδρα της κατεχόμενης επαρχίας μας να επιστρέψει στο ΔΗΚΟ. Και όχι μόνο. Διεκδικούμε έτσι ώστε το ΔΗΚΟ με τις προτάσεις του να στηρίξει πραγματικά τους εργαζόμενους και τις ευάλωτες ομάδες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη μεσαία τάξη, την κοινωνία ολόκληρη.

Να επιβάλουμε, διαφάνεια, έλεγχο και κάθαρση.

Στις 30 του Μάη η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Ένα ισχυρό Δημοκρατικό Κόμμα, μπορεί να φέρει την καθαρή αλλαγή.»