Νικόλας: Αφού η Κυβέρνηση δεν φοβάται τον έλεγχο, ας μας πουν και για το δεύτερο ταξίδι στις Σευχέλλες

«Αφού δεν φοβούνται τον έλεγχο, γιατί δεν μας λένε πότε και πώς έγινε το δεύτερο ταξίδι στις Σεϋχέλλες;» τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Φαίνεται πως ξεχνά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ότι είναι η δική του κυβέρνηση που απέσυρε το νομοσχέδιο των κρατικών εγγυήσεων και δεν το καταψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων. Και αυτό έγινε, γιατί παρα πολύ απλά, η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ ήθελε να εξυπηρετήσει πρωτίστως τις τράπεζες.

Οφείλει, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, να εξηγήσει πρώτα, γιατί απέσυραν το νομοσχέδιο για να το αντικαταστήσουν με ένα σχέδιο με αυξημένα επιτόκια προς τις τράπεζες που δεν προβλέπει πλέον κρατικές εγγυήσεις προς όφελος των επιχειρήσεων και μετά να ζητήσει το λόγο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης,

Αντίθετα, είναι οι αντιφάσεις της κυβέρνησης ΔΗΣΥ που «σκοτώνουν» τις προσπάθειες ολιστικής αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. Και αυτό λόγω της επιμονής τους στην αδιαφάνεια.

Αφού όμως η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ ισχυρίζεται ότι δε φοβάται τον έλεγχο, ας ξεκινήσει με ένα πάρα πολύ απλό πράγμα: Ας μας πουν πότε και πώς έγινε το δεύτερο ταξίδι του κυρίου Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες;»