Νεϊμάρ περί Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι φήμες, ήρθα στην Παρί για να γράψω ιστορία»

Ένα like του Νεϊμάρ σε φωτογραφία του Καρίμ Μπενζεμά έβαλε πολλούς σε σκέψεις, αλλά ο ίδιος κατέστησε σαφές πως είναι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ εξέφρασε και τον θαυμασμό του στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, και ο ίδιος ο Νεϊμάρ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος στον Παρίσι και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ένα like του Βραζιλιάνου άσου σε φωτογραφία του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρί Μπενζεμά προβλημάτισε αρκετό κόσμο και… άναψε φωτιές, ωστόσο ο Νεϊμάρ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να γράψει ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαι χαρούμενος και ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν για να γράψω ιστορία. Οι φήμες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν. Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα το ίδιο συνέβαινε. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο αναφέρεται το όνομά μου», σχολίασε ο Νεϊμάρ, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Σέβομαι πολύ τον Κριστιάνο. Είναι ένας καθρέπτης στον οποίο βλέπω τον εαυτό μου. Βρίσκεται 10 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο. Προσπαθώ να μοιάσω σε αυτούς τους παίκτες, όπως είναι και ο Μέσι».