Νεϊμάρ: Μου έκαναν φάουλ στο Μουντιάλ δεν έκανα θέατρο…

Ο Νεϊμάρ υπερασπίστηκε τον εαυτό του για το θέατρο που κατηγορείται ότι έκανε στο Μουντιάλ, ενώ τόνισε πως πιστεύει ότι η κριτική που του ασκείται, είναι επειδή βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους.

Ο Βραζιλιάνος άσος, μιλώντας στο Canal+, κλήθηκε να σχολιάσει αυτά που υποστηρίζουν οι περισσότεροι, σχετικά με το θέατρο που φαίνεται πως έκανε κάθε φορά που του γινόταν κάποιο μαρκάρισμα.

Ο Νεϊμάρ πέρασε σε αντεπίθεση, ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία των περιπτώσεων δεν συνέβη κάτι τέτοιο, καθώς σε όλες αυτές τις φάσεις -σύμφωνα μες τον ίδιο- υπήρχε φάουλ πάνω του.

«Μου έκαναν πολλά φάουλ στο Μουντιάλ. Αν δεις τις φάσεις, τις περισσότερες φορές υπάρχει φάουλ. Σε καμία στιγμή δεν έκανα θέατρο. Μου γινόταν μόνο φάουλ. Σήμερα το συζητάμε πολύ αυτό που συνέβη, αλλά, όπως είπα, μιλάμε γι’ αυτό, γιατί είναι ο Νεϊμάρ», σχολίασε ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ρωτήθηκε και για ό,τι ακούστηκε σχετικά με τα ναρκωτικά.

«Τελευταία έχουν επινοήσει πολλά πράγματα. Με κατηγορούν ότι πήρα ναρκωτικά την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο κόσμος νομίζει πως ξεπερνάω τα όρια. Είμαι τεράστιος αθλητής. Είμαι λίγο τρελός, αλλά όχι τόσο χαζός. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αν μιλάει κάποιος για μένα είναι γιατί έχω πολύ μεγάλη ποιότητα και είμαι ανάμεσα στους καλύτερους», απάντησε: