Νεοφύτου: Στοίχημά μας η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους

Στοίχημά μας, η συνέχιση της ανάπτυξης και η δημιουργία για τους νέους , αξιοπρεπών θέσεων εργασίας που να συνάδουν με τα προσόντα τους είπε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης αντιπροσωπείας του ΔΗΣΥ στον Οργανισμό Νεολαίας.

“Είναι με χαρά που βρίσκομαι μαζί με τους συνεργάτες μου στον Οργανισμό Νεολαίας. Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Οργανισμού τον αγαπητό Παναγιώτη Σεντώνα και τους συνεργάτες του για το εξαιρετικό έργο που πραγματοποιούν.

Για πρώτη φορά, σε συνεργασία κυβέρνησης και Οργανισμού Νεολαίας, έχει εκπονηθεί το στρατηγικό σχέδιο για τη νεολαία και έχει και παρθεί και συγκεκριμένη απόφαση από το Υπουργικό Συμβούλιο. Με όραμα για την καλύτερη Κύπρο και τις καλύτερες ευκαιρίες στους νέους. Ποιό είναι το όραμα; Οι νέοι να μπορούν να αναπτύσσουν και να αξιοποιούν τα ταλέντα τους. Οι νέοι μας να μεταφέρουν τις γνώσεις στην πράξη. Ουσιαστικά, να έχουμε μια οικονομία και μια πολιτεία που να παράγει θέσεις εργασίας όπου οι νέοι μας θα εργοδοτούνται σε αξιοπρεπείς και αμειπτικές θέσεις εργασίας στον τομέα για τον οποίο έχουν σπουδάσει.

Αυτό είναι το στοίχημά μας, αυτό είναι το όραμά μας, αυτό θα το πραγματοποιήσουμε αφού έχουμε βάλει τα γερά θεμέλια. Η Κύπρος βρίσκεται στη σωστή πορεία με ασφάλεια, σταθερότητα και ανάπτυξη, ώστε να μετατρέψουμε το όραμα σε μία κυπριακή πραγματικότητα. Αυτό μπορούμε να το διασφαλίσουμε σφραγίζοντας τη συνέχιση της πορείας με Πρόεδρο τον Νίκο Αναστασιάδη και αποφεύγοντας κινδύνους για πισωγυρίσματα και πρακτικές που μας οδήγησαν σε εθνικές περιπέτειες.”