Νεοφύτου προς Λιλλήκα: Μην απαξιώνετε τους καταξιωμένους…

«Μακάρι ο τόπος αυτός να μάθει να χρησιμοποιεί τις ικανότητες και τις γνώσεις καταξιωμένων ατόμων όπως του Δρ. Χριστόφορου Πισσαρίδη, και όχι να τους μεταχειρίζεται με απαξιωτικό τρόπο».

Σκληρή δήλωση εναντίον του επιτελείου του Γιώργου Λιλλήκα, έκανε ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του Νίκου Αναστασιάδη, Αβέρωφ Νεοφύτου, απαντώντας σε σχόλια του  Ν. Κατσουρίδη για τις θέσεις του Νομπελίστα Πισσαρίδη.

Θα ήταν καλύτερα, είπε ο κ. Νεοφύτου, ο κ. Λιλλήκας να ξαναμελετήσει τα συμφωνηθέντα από τον Πρόεδρο Χριστόφια στη δανειακή σύμβαση:

« Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ δέχτηκαν την αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης από τα 63 έτη στα 65 και την μετέπειτα διασύνδεση του με το προσδόκιμο ζωής (σημείο 3.1 του μνημονίου). 2. Δεσμεύτηκαν να ελευθερώσουν την αγορά του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος (σημείο 5.6 του μνημονίου). 3. Φαίνεται πως το εκλογικό επιτελείο του Σταύρου Μαλά εκτός που δεν μελέτησαν τα συμφωνηθέντα από τον Πρόεδρο Χριστόφια, δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως η αγορά των τηλεπικοινωνιών έχει φιλελευθεροποιηθεί εδώ και 8 περίπου χρόνια.

Και μάλιστα αυτό έχει γίνει, συνεχίζει ο κ. Νεοφύτου, χωρίς κανένας εργαζόμενος στην αγορά τηλεπικοινωνιών να χάσει τη δουλειά του, αλλά και εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει, καθώς επίσης και οι καταναλωτές επωφελήθηκαν από βελτιωμένες υπηρεσίες και φθηνότερο κόστος».