Νεοφύτου: Η χώρα βρίσκεται στη σωστή πορεία (video)

Δήλωση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου

httpv://www.youtube.com/watch?v=7WDtRJSUJFw&feature=youtu.be

Παρά τις δυσκολίες η χώρα κινείται στη σωστή πορεία. Το ξεχασμένο Κυπριακό μπαίνει στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας.

Έντονο ενδιαφέρον της Ευρωπαϊκής ένωσης, αλλά και με την επίσκεψη του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, δημιουργούνται οι προοπτικές να επιδιώξουμε μια σωστή λύση του Κυπριακού προβλήματος.

Στην οικονομία υπάρχει μια πορεία προς τη σταθεροποίηση. Υπάρχουν τα πρώτα θετικά δείγματα από τις αγορές. Υπάρχει η τέταρτη θετική αξιολόγηση της τρόικας, οι αναβαθμίσεις από τους οίκους αξιολόγησης οι πολίτες2 άρχισαν να κατανοούν πως οι θυσίες τους πιάνουν τόπο.

Δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά πρέπει με αποφασιστικότητα να κρατήσουμε την πορεία προς τη σταθεροποίηση της χώρας.

Αυτά τα θετικά σημάδια πρέπει να έχουν αντίκτυπο στη καθημερινότητα, πρέπει να μειώσουμε την ανεργία, να ξαναλειτουργήσει το παζάρι, να έχουμε τη δραστηριοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να ξαναδημιουργήσουμε προοπτική και ελπίδα.

Θα επαναλάβω, ή χώρα βρίσκεται στη σωστή πορεία και στις 25 του Μάη οι πολίτες θα στείλουν το μήνυμα αν επιβραβεύουν τη πορεία σταθεροποίησης ή αν θα επιλέξουν το πισωγύρισμα.