Νεκρός 38χρονος σε νέο τροχαίο στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Νεκρός 38χρονος σε νέο τροχαίο στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. Ο 38χρονος, Ζαχαρίας Ευριπίδου, έχασε το πρωί τη ζωή του, όταν  το αυτοκίνητό  του ανατράπηκε στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.

Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και  τα δυο ανήλικα παιδιά του, ένα αγοράκι 6 χρόνων και ένα κοριτσάκι 9 χρόνων, τα οποία  μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού,  ανέφερε ότι το  νέο θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε κοντά στο ύψος της κοινότητας Παλώδιας.

Αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 38χρονος με κατεύθυνση από Πλάτρες προς Λεμεσό, φαίνεται ότι χτύπησε το καθρεφτάκι του με αυτοκίνητο το οποίο κινείτο από Λεμεσό προς Πλάτρες. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ερχόταν από τις Πλάτρες έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να φύγει στη δεξιά πλευρά του δρόμου, να χτυπήσει δεξιά και εν συνεχεία να ακινητοποιηθεί στη λωρίδα κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Πλάτρες, ανέφερε.

Ο άτυχος 38χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ τα δυο παιδιά, ένα αγοράκι 6 χρόνων και ένα κοριτσάκι 9 χρόνων, έφεραν ζώνη ασφαλείας, είπε ο κ. Παπηλία και επανέλαβε την έκκληση της Αστυνομίας όπως όλοι φοράνε τις ζώνες τους όταν βρίσκονται εντός αυτοκινήτου , γιατί “η ζώνη σώζει ζωές”.

Τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και σύμφωνα με τον Φίλιππο Παπαηλία, το αγοράκι φαίνεται να έχει κάποιο τραύμα στο κεφάλι.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, συμπλήρωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, φαίνεται ότι το όχημα του 38χρονου είχε αναπτύξει κάποια ταχύτητα.

Στον οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου, έναν 34χρονο, έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη και ανακρίνεται, σε μια προσπάθεια να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες του νέου θανατηφόρου.

Κάλεσε δε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι και ιδιαίτερα οδηγό διπλοκάμπινου οχήματος που, σύμφωνα με μαρτυρία, σταμάτησε για να βοηθήσει, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στο 25805252 ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Λόγω του τροχαίου χρειάστηκε να κλείσει το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς την έξοδο Παλώδιας.