Νεκρός 19χρονος διάσημος αστέρας του TikTok λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε σε κινηματογράφο

Ένας 19χρονος αστέρας του TikTok πέθανε αφού τον έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη, πέντε ημέρες μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε σε κινηματογράφο μαζί με τη 18χρονη συνοδό του, με την οποία είχαν βγει το πρώτο ραντεβού τους. Ο Άντονι Μπαράχας πέθανε το Σάββατο, αφού έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή για πέντε ημέρες. Η 18χρονη Ρίλεϊ Γκούντριτς πέθανε στην αίθουσα κινηματογράφου όπου δέχθηκαν την ένοπλη επίθεση. Ήταν το πρώτο ραντεβού τους, καθώς, όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας, είχαν γνωριστεί στην αργία της 4ης Ιουλίου. Το κορίτσι έφερε τραύμα από όπλο στο κεφάλι ενώ ο 19χρονος tiktoker είχε πυροβοληθεί στο μάτι. Είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους στη γνωστή πλατφόρμα βίντεο.

Φίλος του και ρεπόρτερ από το Σαν Ντιέγο, ενημέρωσε μέσω twitter: “Θέλω να ευχαριστήσω όσους είπαν μία προσευχή για τον Άντονι. Τα τραύματα στον εγκέφαλό του ήταν ανεπανόρθωτα” έγραψε μεταξύ άλλων ενημερώνοντας ότι οι δικοί του δωρίζουν τα όργανά του ώστε να χαρίσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Ο 20χρονος Τζόσεφ Χιμένεζ συνελήφθη σχετικά με τον φόνο των δύο νεαρών ανθρώπων. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι δεν υπήρχε προσωπική σχέση ανάμεσα στον δράστη και τα θύματά του. “Βάσει των αποδεικτικών στοιχείων, φαίνεται πως πρόκειται για τυχαία και απρόκλητη επίθεση”.

Ο Μπαράχας και η Γκούντριτς βρέθηκαν νεκροί μέσα στην αίθουσα του κινηματογράφου την περασμένη Δευτέρα όπου είχαν πάει να δουν την ταινία “The Forever Purge”. “Έφεραν και οι δύο τραύμα από όπλο στο κεφάλι, σε στυλ εκτέλεσης” είπαν πηγές στο ABC7. Οι ντετέκτιβ της περιοχής Κορόνα της Καλιφόρνια ταυτοποίησαν ως δράστη τον 20χρονο Χιμένεζ τον οποίο και συνέλαβαν την Τρίτη. Αρχικά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και απόπειρα φόνου, ενώ τώρα, μετά τον θάνατο του Μπαράχας αναμένεται να του απαγγελθεί νεότερη κατηγορία για φόνο πρώτου βαθμού.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του Χιμένεζ εντοπίστηκαν ένα όπλο που το διαμέτρημά του ταίριαζε με το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στον φόνο και ένα πορτοφόλι που ανήκε στη 18χρονη, είπαν οι Αρχές. Ο δράστης είχε και αυτός εισιτήριο για την παράσταση στην οποία πήγαν τα θύματα, πρόσθεσαν οι ερευνητές.