Νεκρός στην Καρδίτσα 67χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ο 67χρονος άνδρας παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο το πρωί, στην Καρδίτσα. Το πτώμα του βρέθηκε στην περιοχή Βαθύλακου.

Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Ελλάδα έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

Οι βροχοπτώσεις είναι έντονες, οι άνεμοι ισχυροί και στις ορεινές περιοχές η χιονόπτωση έχει κλείσει σε πολλά σημεία το επαρχιακό δίκτυο της χώρας.

Στην Αττική, οι άνδρες της Πυροσβεστικής όλο το βράδυ, απαντούσαν σε κλήσεις πολιτών που είχαν πλημμυρίσει τα σπίτια και τα καταστήματά τους. Μόνο από τα βόρεια προάστια έγιναν 135 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Εξήντα πυροσβέστες βρίσκονται σε επιφυλακή με 20 συνεργεία.
Στο Καπανδρίτι, χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για την απομάκρυνση οδηγού ΙΧ,ο οποίος εγκλωβίστηκε, όταν το όχημα του ακινητοποιήθηκε λόγω εισροής υδάτων στην μηχανή.

Η υπερχείλιση του Σπερχειού έχει πνίξει 4.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στον κάμπο της Λαμίας. Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ από τις κατολισθήσεις έχουν κλείσει οι δρόμοι σε αρκετά σημεία.

Προβλήματα υπάρχουν σε Πάτρα, Μαγνησία και σε άλλες περιοχές.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία από τον Τυμφρηστό μέχρι τη σήραγγα του Παύλου Μπακογιάννη και από την Αμφίκλεια προς Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού εξαιτίας του χιονιού που πέφτει.