Νεκρός νεαρός αλλοδαπός – Πήδηξε από τον 5ο όροφο για να αποφύγει τον έλεγχο

Τη ζωή του έχασε νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος πήδηξε από τον 5ο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας, μετά από έφοδο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, στη Λεμεσό. Δεύτερο πρόσωπο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσου, Λευτέρη Κυριάκου οι 9 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στο διαμέρισμα και ακόμη ένας που διέμενε στο διπλανό διαμέρισμα, μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού».

Μέλη της Δύναμης έκαναν έφοδο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία πως σε αυτό διέμεναν παράνομοι αλλοδαποί. «Οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το διαμέρισμα, κτύπησαν την πόρτα και εισήλθαν εντός της οικίας», ανέφερε.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν άμεσα ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής, μέλη της Αστυνομίας και αξιωματικοί του ΤΑΕ Λεμεσού.

Στο σημείο αναμένονται ιατροδικαστές όπως και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας για έρευνες.