Νεκρός ηλικωμένος, σε τροχαίο στη Λεμεσό – Παρασύρθηκε από ταξί

Ο 96χρονος Λοΐζος Χριστόφορου, έχασε σήμερα το πρωί τη ζώη του σε νέο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό, ενώ πήγαινε στην εκκλησία.

Ο ηλικιωμένος άνδρας,  στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την παραλιακή οδό της, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ταξί που οδηγούσε 35χρονος.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου, ήταν ακαριαίος.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 5.20πμ όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο ταξί που οδηγείτο από 35χρονο και κινείτο στην παραλιακή οδό, Σπύρου Αραούζου, της Λεμεσού, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο πεζό. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μέλη της τροχαίας Λεμεσού, έσπευσαν επί τόπου για να διερευνηθούν τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

«Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται στο παρόν στάδιο και εκείνο που μπορούμε να πούμε ότι ψες η Τροχαία Λεμεσού όσο και οι συνάδελφοι της Τροχαίας Αρχηγείου στοχευμένα προέβαιναν σε ελέγχους για την πρώτη και κύρια αιτία πρόκλησης των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων που είναι η αλκοόλη και η οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών» είπε ο κ. Μιχαήλ.

Όπως είπε, στον οδηγό έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.