Νεκρός, εντοπίστηκε 53χρονος, σε ξενοδοχείο όπου εργαζόταν

Υπάλληλος γνωστού  ξενοδοχείου στην ορεινή Λεμεσού, εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες  από 32χρονη συνάδελφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 53χρονο άντρα από τη Ρουμανία. Η 32χρονη τον εντόπισε αναίσθητο στις τουαλέτες του πρώτου ορόφου.

Νεκρός στις τουαλέτες του πρώτου ορόφου γνωστού ξενοδοχείου στην ορεινή επαρχία Λεμεσού εντοπίστηκε 53χρονος ξενοδοϋπάλληλος Ρουμανικής καταγωγής, από 32χρονη συνάδελφο του.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο άντρα στο νοσοκομείο Κυπερούντας όπου η επι καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Στο νοσοκομείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας που επιθεώρησαν τη σορό του 53χρονου και διαπίστωσαν ότι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις. Οι οικείοι του μάλιστα, ενημέρωσαν τις αρχές ότι ο άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού ενημέρωσε σχετικά και τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 53χρονου, θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του που θα διενεργηθεί την Κυριακή στις εννέα και τριάντα το πρωί από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.