Νεκρή 72χρονη μοναχή – Έπεσε με αυτοκίνητο σε χαράδρα 118 μέτρων

Νεκρή 72χρονη μοναχή σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Γερακιών.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 72χρονη μοναχή, Βασιλεία, κατά κόσμον,  Άννα Καλυβίτου , κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε σε χαράδρα ύψους 118 περίπου μέτρων.

Στο ίδιο όχημα, βρισκόταν και η αδερφή εξ αίματος του θύματος, επίσης μοναχή, η οποία ανασύρθηκε με τραύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, γύρω στις 15.40 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία, ότι στον πιο πάνω δρόμο, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, έπεσε σε γκρεμό βάθους 118 μέτρων περίπου.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, τέθηκε σε εφαρμογή γιγαντιαία επιχείρηση απεγκλωβισμού με την συνδρομή πυροσβεστών, του ελικοπτέρου Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Γύρω στις 18:00 ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκωβισμού των δύο μοναχών και με ελικόπτερο της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της μίας μοναχής, ενώ η ΄κατάσταση της υγείας της δεύτερης μοναχής είναι πολύ σοβαρή.