Νεκρή 67χρονη στη Λεμεσό – Πέθανε αβοήθητη, ο γιατρός την παρέπεμψε σε ψυχολόγο..

Νεκρή εντοπίστηκε στο σπίτι της 67χρονη στη Λεμεσό. Η άτυχη Νάσω Κάτσιη,  πέθανε αβοήθητη, αφού ο  γιατρός που επισκέφθηκε, την παρέπεμψε σε ψυχολόγο..

Η 67χρονη Νάσω Κατσίη, εντοπίστηκε νεκρή από τη κόρη της,  λίγές ώρες αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της μετά από επίσκεψη σε ιδιώτη ιατρό στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διερευνά η Αστυνομία, η άτυχη 67χρονη, είχε επισκεφθεί ιδιώτη ιατρό εξαιτίας πόνων στο στομάχι και συμπτωμάτων δύσπνοια.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κόρη της Κατσίη στην Αστυνομία, την παρέπεμψε σε ψυχίατρο αφού έκρινε ότι τα συμπτώματα της ήταν κρίσεις άγχους.

Η άτυχη 67χρονη όταν επέστρεψε στο σπίτι της τηλεφώνησε στην κόρη της για να της ζητήσει βοήθεια αφού συνέχιζε να μην νιώθει καλά. Ωστόσο, πριν προλάβει να της μιλήσει έπεσε αναίσθητη. Στο σημείο έσπευσε η κόρης της όπου την βρήκε στο πάτωμα και κάλεσε ασθενοφόρο.

Οι επι καθηκοντι ιατροί του γενικού νοσοκομείου Λεμεσού όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν τον θάνατο της. Η οικογένεια της ζήτησε όπως διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό της ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της, με σκοπό αν υπάρχει ιατρική αμέλεια να προβούν σε καταγγελία στην αστυνομία.