Νεκρή, η 10χρονη μαθήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Νεκρή, η 10χρονη μαθήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Το 10χρονο κοριτσάκι το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Τάσος Παπαδόπουλος στην Πάφο, έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, στις η 14:00 αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου με δυτική κατεύθυνση δηλαδή από τον κυκλοφοριακό κόμβο του Νοσοκομείου προς την Λεωφόρο Μεσόγης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη πεζή Νελίνα Φακλίσκα, η οποία διασταύρωνε εκείνη την στιγμή την Λεωφόρο από αριστερά προς τα δεξιά , σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.

Συνεπεία της σύγκρουσης , το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Την σκηνή του δυστυχήματος επισκέφτηκε ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης . Ακολούθως ο κ. Χαμπιαούρης, συνομίλησε με την οικογένεια της 10χρονης εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

Η μικρούλα κατάγεται από τη Βουλγαρία αλλά γεννήθηκε στην Κύπρο. Φοιτούσε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι 8 ετών.