Νεκρή γυναίκα και 2 κρίσιμα τραυματισμένες σε τροχαίο στη Λεμεσό

Νεκρή η 74χρονη Μαρούλα Χριστοδούλου  από το Βουνί , σε νέο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα  γύρω στις 12:10 στο δρόμο Aγίου Αμβρόσιου προς Βουνί στην Επαρχία Λεμεσού.

Άλλα τρία πρόσωπα τραυματίστηκαν, δύο κοπέλες κρίσιμα 27 χρόνων και ένας επίσης 27χρονος με κάταγμα στο χέρι. Η οδηγός μεταφέρεται στη Λευκωσία και η επιβάτης κοπέλα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα να ανατραπεί και να καταλήξει σε χαντάκι.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Κκαφάς, ανέφερε, «σήμερα κατά τις 12:00 το μεσημέρι, είχαμε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της Επαρχίας Λεμεσού, με εμπλεκόμενα δυο οχήματα».

Κατά το δυστύχημα, από τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται ότι δυο οχήματα που οδηγούνταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, σε κύρια οδική αρτηρία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα εκ των δυο να ανατραπεί σε παρακείμενο χαντάκι.

Η οδηγός του οχήματος που ανατράπηκε στο χαντάκι, 74 ετών, έχασε τη ζωή της, ενώ στο άλλο όχημα επέβαιναν τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς στο Νοσοκομείο Λεμεσού οι δυο υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό, ενώ το τρίτο πρόσωπο ελαφρούς τραυματισμούς.

Η τροχαία Λεμεσού, μαζί με τους επιτόπιους σταθμούς υπαίθρου, βρίσκονται στο μέρος και διενεργούν εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να καταλήξουμε στις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου και για το εάν έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο είναι Ελληνοκύπριοι».

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της τροχαίας Λεμεσού για διερεύνηση των αιτιών του νέου θανατηφόρου.