Νεκρή βρέθηκε 3χρονη μετά την τιμωρία που την έβαλε ο πατέρας της

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβει στο Τέξας όταν 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο εξαφανίστηκε από το σπίτι του για δύο εβδομάδες βρέθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η 3χρονη έφυγε από το σπίτι της όταν ο πατέρας της την έκλεισε έξω από το σπίτι για να την τιμωρήσει επειδή δεν έπινε το γάλα της.

Η μικρή Sherin Mathews εξαφανίστηκε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα στις 7 Οκτωβρίου, όταν ο πατέρας της, όπως φημολογείται, της είπε να κάτσει σε ένα δέντρο έξω από το σπίτι τους ως τιμωρία επειδή δεν τελείωνε το γάλα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, δύο εβδομάδες αργότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα ενός παιδιού, σε απόσταση λιγότερη των δύο χιλιομέτρων από το σημείο που είδαν για τελευταία φορά την μικρούλα, στο Ρίτσαρντσον του Τέξας.

Το πτώμα δεν έχει επισήμως εξακριβωθεί που ανήκει όμως πιστεύετε πως είναι της Sherin.Τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Μία μεγάλη επιχείρηση στήθηκε όταν ο πατέρας της, Wesley Mathews, 37 ετών δεν μπορούσε να βρει τη μικρή γυρίζοντας στο σημείο, 15 λεπτά αργότερα, που εκτιμάται πως της είχε πει να μείνει ως τιμωρία. Οι αστυνομικοί αρχικά θεώρησαν πως πιθανώς η μικρή να είχε απαχθεί και ενεργοποίησαν τον μηχανισμό «Amber Alert».
Ο πατέρας της συνελήφθει για την εξαφάνισή της αφού δήλωσε στη αστυνομία πως είχε βάλει το παιδί να στέκεται στο δέντρο. Ο ίδιος άργησε να δηλώσει την εξαφάνισή της για τουλάχιστον 5 ώρες.

Ο Mathews κατηγορείται για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και είναι έξω με εγγύηση μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο.Οι τοπικές αρχές για την προστασία του παιδιού έχουν πάρει από το σπίτι την 4χρονη αδελφή της Sherin.