Νεαρή κοπέλα ωθούσε στην πορνεία ανήλικες με εκβιασμούς!

Νεαρή κοπέλα ωθούσε στην πορνεία ανήλικες, 13 με 17 ετών, με εκβιασμούς μέσω κοινωνικών δικτύων αλλά και με σωματική κακοποίηση και τις εξανάγκαζε να συνευρεθούν με ενήλικες πελάτες. Επίσης διατηρούσαν τα θύματα τους υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

underage prostitution

Μια νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε από καναδικό δικαστήριο σε έξι χρόνια και έξι μήνες φυλακή για τον εξαναγκασμό ενώ ήταν ακόμα ανήλικη σε πορνεία κάποιων άλλων εφήβων κοριτσιών.

Η νεαρή γυναίκα πριν από σχεδόν 13 χρόνια- τον Ιούνιο του 2012-μαζί με άλλους δυο έφηβους 15 και 16 ετών προσέλκυαν και καλούσαν μέσα από κοινωνικά δίκτυα άλλα κορίτσια από 13 έως 17 ετών σε ένα σπίτι στα προάστια της Οτάβα.

Εκεί μετά από άσκησης απειλής και εκβιασμών τα κορίτσια εξαναγκάζονταν σε πορνεία με ενήλικες πελάτες.

Σε περίπτωση άρνησης των θυμάτων να συνευρεθούν με τους ενήλικες τα κορίτσια- θύματα δέχονταν κακοποίηση σωματική και ψυχική. Τα φωτογραφούσαν με κινητά τηλέφωνα και τα εκβίαζαν ώστε να τα εξαναγκάσουν να βγουν στην πορνεία..

Η νεαρή γυναίκα και οι δύο συνεργοί της κατηγορήθηκαν από την αστυνομία ότι είχαν τα θύματά τους υπό την επήρεια ναρκωτικών πριν τα αναγκάσουν να εκπορνευτούν. Οι κατηγορούμενοι διώχθηκαν για εμπορία ανθρώπων, απαγωγές, ληστεία, σεξουαλική κακοποίηση, απειλές και, τέλος, κατασκευή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.