Να μπουν ποινικοί ανακριτές στη Cyta – Να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος

Για πράγματα και θάματα και ειδικά στη Cytavision την οποία χαρακτηρίζουν ‘μαύρη τρύπα”, προχώρησαν σε καταγγελία πρόσφατα οι συντεχνίες της Cyta.

Στο ίδιο μοτίβο είναι και η έκθεση της  Γενικής Ελέγκτριας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, για κακή διαχείριση και για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Με μια μονοκονδυλιά το διοικητικό συμβούλιο της Cyta χαρακτήρισε τις κατηγορίες αυτές εντελώς ανυπόστατες, όμως οι συντεχνίες επιμένουν, το ίδιο και η Γενική Ελέγκτρια. Άρα δεν μπορεί η διοίκηση της Cyta να λέει συνεχώς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα…

Ο πρόεδρος της συντεχνίας ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ αναφέρεται σε χαριστικές παραγραφές χρεών, υπέρογκα ποσά χορηγιών σε εκείνους που άρεσαν στο ΔΣ της Cyta.

Τις ζημιές επίσης εκατομμυρίων και τα πολυτελή ταξίδια του προέδρου της  Στάθη Κιττή στην Αθήνα ποιος τα πληρώνει άραγε; Μήπως και πάλι ο κυπριακός λαός .

Ο κυπριακός λαός όμως πλέον απαιτεί  διαφάνεια σε όλα, γι αυτό και η “Λαιμητόμος” καλεί τις συντεχνίες να δώσουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και τα τεκμήρια που έχουν στην κατοχή τους, ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Ήρθε η ώρα να γίνει ένας εξονυχιστικός έλεγχος από ποινικούς ανακριτές και να σταματήσουν οι ατασθαλίες.

Υποσχέθηκες  πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι θα καθίσουν όλοι οι ένοχοι στο σκαμνί της δικαιοσύνης, όλοι αυτοί που πήραν χρήματα του κράτους…