Να μην κάνουμε πίσω κ. Χάσικε….

Πριν λίγες μέρες ξέσπασε μεγάλη κόντρα μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου και των πρώην υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη και τον διορισμένο από τον Χριστόφια πρόεδρο της Cyta Στάθη Κιττή.

Ο Υπουργός Εσωτερικό εξαπέλυσε  δριμύ κατηγορώ εναντίον των δύο ισχυρών ισχυρών ανδρών της κυβέρνησης Χριστόφια, με αφορμή την πώληση τουρκοκυπριακής γης σε Ελληνοκύπριο, την αλλαγή των συντελεστών και το ότι αυτή η γη πωλήθηκε στη συνέχεια στην ΑΤΗΚ.

Η μεγάλη κόντρα έγινε γνωστή μέσα από έντονους διαξιφισμούς σε όλα τα ΜΜΕ. Η Λαιμητόμος.com στήριξε τις θέσεις του υπουργού Εσωτερικών, καθώς για το θέμα  Συλικιώτη – Κιττή  ασχολήθηκε παλαιότερα, πριν ακόμη πάρει το τιμόνι της διακυβέρνησης του τόπου ο Νίκος Αναστασιάδης και πριν διορίσει το κ. Χάσικος υπουργός.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της “Λαιμητόμος”  τις τελευταίες μέρες ο υπουργός Εσωτερικών “έχει κάνει πίσω” …  Γιατί άραγε; Τι συμβαίνει κύριε υπουργέ των Εσωτερικών και κάνατε πίσω;

Ο Κυπριακός λαός θέλει να μάθει όλη την αλήθεια και απαιτεί διαφάνεια..

Η πρόταση Χάσικου στο Υπουργικό Συμβούλιο αναφέρει απλά τον διορισμό ερευνητικής επιτροπής για αγοραπωλησίες τουρκοκυπριακών περιουσιών…

Ευχόμαστε κύριε Χάσικε να είναι λάθος η πληροφόρηση μας και να μην καταλάβαμε καλά ότι κάνατε πίσω μετά από παρέμβαση κάποιου μεγαλόσχημου παράγοντα των ΜΜΕ, που τυγχάνει  να έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον διορισμένο του Χριστόφια …..