Να μειωθούν οι φρουρές των πολιτικών

Ήρθε η ώρα να μειωθούν οι φρουρές των πολιτικών και ορισμένων υψηλόβαθμων αξιωματούχων και να γίνουν επιτέλους πράξη και όχι να μείνουμε στα λόγια.

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είναι αποφασισμένος να βάλει τέρμα σε  όσους δεν χρειάζονται  φρουρά. Για παράδειγμα ο Νίκος Κουτσού έχει 2 αστυνομικούς να τον βοηθάνε τους οποίους διόρισε ο Χριστόφιας όταν ο Νίκος Κουτσού ήταν αναπληρωτής πρόεδρος  του ΕΥΡΩΚΟ.

Τώρα έφυγε από την αντιπροεδρία και προσχώρησε ως απλός   βουλευτής στη Συμμαχία Πολιτών, άρα οι 2 αστυνομικοί πρέπει να πάρουν το δρόμο της επιστροφής στις εργασίες τους. Να πάνε στο αρχηγείο και να τους αξιοποιήσουν όπου υπάρχουν άμεσες ανάγκες.

Αυτή η πληθώρα αστυνομικών η οποία συνοδεύει ορισμένους αρχηγούς κομμάτων και κάνουν  τους  “οδηγούς” σε ορισμένους υψηλόβαθμους και προέδρους ημικρατικών,  είναι αχρείαστη… Δεν ζούμε σε καμία επικίνδυνη για την ασφάλεια τους χώρα ούτως ώστε να χρειάζονται τόσα άτομα για φρουρά;

Οι καιροί είναι δύσκολοι και η οικονομία της Κύπρου σε πολύ άσχημα επίπεδα. Καιρός είναι λοιπόν να το αντιληφθούν όλοι και να γίνει ένα γενικό συμμάζεμα.