Να διαφυλάξουμε την Κυπριακή Δημοκρατία ως κόρη οφθαλμού

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε μετά την στρατιωτική παρέλαση για την πρώτη Οκτωβρίου ότι οφείλουμε να επαναβεβαιώσουμε ότι θα διαφυλάξουμε την ασπίδα προστασίας που λέγεται Κυπριακή Δημοκρατία ως κόρη οφθαλμού, καθώς αποτελεί το εφαλτήριο του αγώνα για τη δικαίωση του λαού μας.

Πρόσθεσε ότι σήμερα θυμόμαστε και τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την καθιέρωση, την εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

“Αλλά και ως κυπριακός ελληνισμός και πολίτες αυτού του κράτους οφείλουμε σήμερα να επαναβεβαιώσουμε την αποφασιστικότητά μας για τη διαφύλαξη του μοναδικού πλεονεκτήματος που έχουμε στη διάθεση μας, το μοναδικό αναγνωρισμένο κράτος σε αυτό το νησί, οφείλουμε να δηλώσουμε πως θα το προστατεύσουμε, θα το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, θα διαφυλάξουμε αυτή την ασπίδα προστασίας που λέγεται Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς αποτελεί το εφαλτήριο του αγώνα για τη δικαίωση του λαού μας”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη πολιτεύεται κατά τρόπο διαφύλαξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ότι σήμερα δεν επιθυμεί να σχολιάσει την κυβέρνηση Αναστασιάδη και ότι περιορίζεται στην δήλωσή του σε ότι αφορά την ίδια την Κυπριακή Δημοκρατία.