Νίκος Δένδιας: Απροκάλυπτο φλερτ της νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με τη βία

Τα επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ, μεταξύ αστυνομικών, φοιτητών και κουκουλοφόρων, προκάλεσαν νέο γύρο σκληρής αντιπαράθεσης, μέσω ανακοινώσεων του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και της νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Ο κ. Δένδιας, απαντώντας σε ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ,  έκανε λόγο για «ακραία νοοτροπία» που ταυτίζει τα μέλη της νεολαίας «με το άλλο άκρο» και για «απροκάλυπτο φλερτ με τη βία».  Αντιμετωπίζουν, επισημαίνει σε γραπτή ανακοίνωσή του, τις εκλογές ως περιττή διαδικασία, αφού κάνουν λόγο για «ημέρες ανατροπής που θα ξημερώσουν… Όμως, είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι ελπίζουν ,ότι με τις εμπρηστικές τους ανακοινώσεις ,θα καταφέρουν να βρουν τα ερείσματα που τους λείπουν στην κοινή γνώμη, η οποία κάθε ημέρα αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερο το απροκάλυπτο φλερτ της νεολαίας του Συνασπισμού με τη βία. Όπως συμβαίνει επίσης, όχι μόνο με τις εκτός λογικής ανακοινώσεις, αλλά και με την υπόθαλψη της μετατροπής του ΑΠΘ σε απέραντο σκουπιδότοπο από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, με τους «ελέγχους» σε αστυνομικούς, τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους στο διαδίκτυο και μια σειρά από άλλες αντιδημοκρατικές ενέργειες».

Το πανεπιστημιακό άσυλο, είναι άσυλο ιδεών και δεν πρόκειται για άσυλο καταστροφών, όπως επιθυμεί η νεολαία του Συνασπισμού, καταλήγει.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ γινόταν λόγος για «εισβολή σε ακαδημαϊκό χώρο» και για  «μέρες ανατροπής που θα ξημερώσουν, όση βία και καταστολή και αν χρησιμοποιήσει η πανικόβλητη συμμαχία των μνημονιακών».