Νίκη του ΠΑΟ στην πρεμιέρα του Ρότσα

Με νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ έφυγε από το γήπεδο ο Παναθηναϊκός δίνοντας μια ανάσα στην ομάδα του τριφυλλιού, μετά την απομάκρυνση του Φερέιρα και την επιστροφή του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Παναθηναϊκός, έκανε μια καλή εμφάνιση και στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Ζέκα, μετά από ένα έξυπνο ένα-δύο με τον Τοτσέ.

Η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινει ίδια μετά το γκολ, με τους “πράσινους” να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες στο 61′ με τον Ζέκα και στο 73′ με τον Κουίνσι.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως στο 83′ ο Γιάννου ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κουίνσι, και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτόλο, γράφοντας το τελικό 2-0.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 86′ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Χακόμπο, για άσεμνες χειρονομίες προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Με την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έφτασε στην έκτη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, που αγωνίζονται τη Δευτέρα.