Νίκη του Ολυμπιακού επι της ΆΕΚ

Με νίκη του Ολυμπιακού έληξε το χθεσινό ντέρπι των πειραιωτών με την Α.Ε.Κ. , με σκορ 0 – 4 . Η νίκη αυτή αποτελεί την έννατη για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, σε σύνολο δέκα αγωνιστικών, ενώ έχει φέρει και μία ισοπαλία. Με βάση τα παραπάνω ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το καλύτερό του ξεκίνημα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας , “ισοφαρίζοντας” τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε ανάλογη επίδοση την περίοδο 1994 – 1995 .

Από την πλευρά των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι  έπεξαν στα ίσια τον πρωταθλητή Ελλάδος ακόμη και με δέκα παίκτες , μέχρι το 0 – 2  , υπάρχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε με την νίκη αυτή στην πρώτη θέση της βαθμολογία με συγκομιδή 28 βαθμών, ενώ η Α.Ε.Κ. που προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά της στο γήπεδο παρέμεινε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς.

 Σήμερα στις 19:30 διεξάγεται η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό.

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δέκατης αγωνιστικής έχουν ως εξής :

10η αγωνιστική

 
Ατρόμητος – Πανιώνιος 1 – 0  
ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 2 – 0  
Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 1 – 0  
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1 – 0  
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0 – 4  
Λεβαδειακός – Άρης 2 – 1  
ΟΦΗ – Βέροια 2 – 0  

*ΥΓ. : Στην μοναδική αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής, που σημειώθηκε νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας, ήταν αυτή της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς στις υπόλοιπες επικράτησαν οι γηπεδούχοι.