Νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-0

Νίκη του ΑΠΟΕΛ στον  επαναληπτικό στο Στάδιο ΓΣΠ την Ελσίνκι με 2-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει στα play – offs της διοργάνωσης.

Το ΑΠΟΕΛ διεκδικεί πλέον την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως και σε περίπτωση αποκλεισμού, θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.

Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη θα μάθει τον αντίπαλο του μέσα από την κλήρωση της ερχόμενης Παρασκευής στη Νιόν της Ελβετίας.

Μετά το εκτός έδρας 2-2 οι πρωταθλητές μας νίκησαν σήμερα με 2-0 την Ελσίνκι και εξασφάλισαν την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 18′ το ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Σιέρινταν και στο 45′ κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο Ντε Βινσέντι και ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 2-0. Το πέναλτι κέρδισε ο σκόρερ.

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με τους Πάρντο, Καρλάο, Αμορίν, Σέρτζιο, Αντωνιάδη, Βινίσιους, Μοράϊς, Γκόμες, Χαραλαμπίδη (68′ Εφραίμ), Ντε Βινσέντι (76′ Σωτηρίου), Σιέρινταν (81′ Παπάζογλου).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ισραηλινός Liran Liany (διεθνής από το 2010) με βοηθούς τους συμπατριώτες του David Elias Bitton (διεθνής από το 2011) και Oren Bornshtein (διεθνής από το 2011). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Roi Reinshreiber.

Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Steve Stride (Αγγλία) και παρατηρητής διαιτησίας ο Sergey Zuev (Ρωσία).