Η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της Λεμεσού με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.
1-0 το σκορ για την ΑΕΛ, η οποία ανάγκασε τον Απόλλωνα στη δεύτερη του ήττα στο Πρωτάθλημα και την πρώτη μετά από ένα σερί επτά συνεχόμενων νικών. Η τελευταία ήττα του Απόλλωνα πριν τη σημερινή, ήταν στη δεύτερη αγωνιστική από την Ανόρθωση.
Έκτη νίκη για την ΑΕΛ στο Πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι αφού είχε νικήσει στην προηγούμενη αγωνιστική την Ανόρθωση και έκτη συνολικά στο Πρωτάθλημα.
Ο Απόλλωνας μένει στους 24 βαθμούς ενώ η ΑΕΛ τον πλησίασε στους τρεις βαθμούς αφού ανέβηκε στους 21.
Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα το πέτυχε ο Μοντέιρο στο 90ο λεπτό με κοντινή προβολή μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Βάλε.
Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για γκολ, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα ο οποίος δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία του Φεγκρούς.
Απόλλων: Βάλε, Μερκής, Στυλιανού, Βασιλείου, Καρυπίδης, Χαμτανί (90′ Χάπερ), Μεριέμ, Ρομπέρ (62′ Α’. Κωνσταντίνου), Γκουγιόν (81′ Κυριάκου), Γκαρσία, Παπουλής.
ΑΕΛ: Φεγκρούς, Καρλίτος, Αϊρόσα, Ουόν, Μοντέιρο, Νικολάου, Σακέτι, Μπεμπέ (90′ Θεοφίλου), Ντεντέ, Εντμάρ (70′ Άντο), Σα.
Διαιτητής: Μάριος Παναγή.