Νίκης της Ανόρθωσης με 3-2 επί του Απόλλωνα – Έχανε με 2-0 και το ανέτρεψε… (Video)

Η Ανόρθωση έχανε με 2-0 από τον Απόλλωνα μέχρι το 66ο λεπτό, έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές, όμως κατάφερε στο τέλος να πάρει μια σπουδαία νίκη με 3-2 στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Μετά από ένα πολύ καλό ντέρμπι, με εναλλαγή στο σκορ και στα συναισθήματα, η Ανόρθωση ήταν η μεγάλη νικήτρια, αυξάνοντας στους 8 τους βαθμούς της διαφοράς από τον αντίπαλο της (45 έναντι 37).

Ο Απόλλωνας άνοιξε στο σκορ με πέναλτι του Άλεξ Ντα Σίλβα στο 14ο λεπτό, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 51′ αποβλήθηκε ο Γκαπριέλ και η Ανόρθωση συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές ενώ στο 58ο λεπτό δέχτηκε και δεύτερο τέρμα όταν από .παράλληλη σέντρα του Ελίζιο, ο Χόλγερσον στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 66′ ο Χόλγκερσον σκόραρε για την Ανόρθωση με κεφαλιά μειώνοντας σε 1-2 ενώ στο 75ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Λαϊφης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ισοφάρισε σε 2-2 για την Ανόρθωση.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Πελέ. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Σακέτι του Απόλλωνα.

*Στην επόμενη αγωνιστική η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ερμή Αραδίππου και ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την Αγία Νάπα.

https://www.youtube.com/watch?v=JGmUG_E97qg