Νίκες για Ομόνοια, ΑΕΛ και ΕΝΠ

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια.

Σε αγώνα που έγινε στο Δασάκι για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, νίκησε με 2-1 τον Εθνικό Άχνας και ανέβηκε στους 23 βαθμούς, έχοντας ένα λιγότερο από την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα και τον Ερμή που βρίσκονται στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς.

Ο Εθνικός έμεινε στους 10 βαθμούς και στη 10η θέση.

Τα τέρματα της Ομόνοιας τα πέτυχαν ο Αλαμπί στο 38ο λεπτό και ο Σκέμπρι στο 46ο. Ο Εθνικός μείωσε σε 2-1 με τον Αουρέλιο στο 58΄ , σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΕΛ – ΑΛΚΗ

Η ΑΕΛ νίκησε με 3-0 την Αλκή στο Τσίρειο Στάδιο σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ¨Γλαύκος Κληρίδης¨, ανέβηκε στους 24 βαθμούς και έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Απόλλωνα και τον Ερμή Αραδίππου.

Ο Απόλλωνας έχει αγώνα λιγότερο αφού παίζει αύριο με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 36΄ με τον Εντμάρ και στο 41΄ ο Ορλάντο Σα πέτυχε το 2-0 με πέναλτι. Στη φάση του πέναλτι, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χριστοφίδης της Αλκής.

Ο Ορλάντο Σα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στα λεπτά των καθυστερήσεων. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Σα, έφτασε τα 8 και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Κολαούτι.

Η Αλκή στο Τσίρειο Στάδιο δέχτηκε την 11η της ήττα σε 12 αγώνες.

ΕΝΠ – ΔΟΞΑ

Χρειάστηκε να περάσουν έντεκα αγωνιστικές για να καταφέρει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα «Γλαύκος Κληρίδης».

Σε αγώνα που έγινε το απόγευμα στο «Τάσος Μάρκου» η ΕΝΠ νίκησε με 1-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς και ανέβηκε στους 2 βαθμούς.

Η Δόξα έχασε για τέταρτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα και έμεινε στους 17 βαθμούς.

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα το πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάριος Ζαννέτου.

Ήταν το δεύτερο του φετινό γκολ στην έβδομη συμμετοχή του καθώς είχε σκοράρει και στον εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση.

Να σημειωθεί ότι η ΕΝΠ είχε σήμερα για πρώτη φορά στον πάγκο της το Νίκο Ανδρονίκου.