Νέο «χτύπημα» Χριστόφια εν όψει…

Μπορεί να του απομένουν ελάχιστες ημέρες μέχρι να εγκαταλείψει την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, όμως ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν θα μείνει άπραγος.

Όπως όλα δείχνουν, ο απερχόμενος πρόεδρος ετοιμάζει μια ακόμη «έκπληξη» στον Κυπριακό λαό, έστω και στην εκπνοή της προεδρική του θητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ακολουθώντας την πάγια πλέον τακτική του, σκέπτεται να βάλει στο «κάδρο» της πολιτικής και δημόσιας ζωής του τόπου, νέο πρόσωπο δικής του επιλογής.

Προς την κατεύθυνση αυτή το περιβάλλον του απερχόμενου Προέδρου, προσπαθεί να πείσει νυν συνεργάτη του Δ. Χριστόφια που βρίσκεται στο «προσκήνιο» της πολιτικής ζωής του τόπου, να υποβάλλει τώρα την παραίτησή του και όχι τον ερχόμενο Απρίλιο όπως προβλέπεται. Η υποβολή της παραίτησης είναι απαραίτητη για να ανοίξει ο δρόμος για τον διορισμό του προσώπου – κλειδί που προωθεί ο Δ. Χριστόφιας.

Η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ γνωρίζει το πρόσωπο που το περιβάλλον του απερχόμενου Προέδρου εξωθεί σε παραίτηση για χάρη της κομματικοκρατίας του ΑΚΕΛ.

Είναι γνωστό στους …παροικούντες την Ιερουσαλήμ πως η κυβέρνηση Χριστόφια κατά τη διάρκεια της πενταετούς παραμονής της στην εξουσία έχει διορίσει, κόσμο και κοσμάκη στο δημόσιο τομέα. Η «γκάμα» των βολεμένων είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από διευθυντές, τμηματάρχες μέχρι κλητήρες και καθαρίστριες.

Τώρα, συνεχίζουν στο ίδιο «μοτίβο» έστω και μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, καθώς έχουν συνειδητοποιήσει για τα καλά, ότι ο Κυπριακός λαός θα τους γυρίσει την πλάτη. Για αυτό και μέχρι την τελευταία στιγμή κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να …τακτοποιήσουν όσους μπορούν στο δημόσιο αδιαφορώντας για το κόστος.